Hvad er Clever Content Conference

En gang om året inviterer Brand Movers & Dansk Markedsføring til Skandinaviens største content marketing-konference og -masterclass. På 2 intense konferencedage, møder du et udvalg af verdens førende content markting-eksperter.

På Clever Content Conference får du fyldt en content marketing værktøjskasse, som er uvurderlig i dit strategiske arbejde med indholdsproduktion og content marketing. Du stifter bekendtskab med internationale anerkendte eksperter og får værdifuld take-aways med fra succesfulde B2B og B2C cases. Du får også indblik i de seneste tendenser indenfor content marketing, konkrete informationer og råd til, hvordan du bruger content marketing i dit daglige arbejde.

Ønsker du endnu mere ‘hands-on’ viden om operationelle og taktiske værktøjer til arbejdet med content marketing, bør du også deltage i vores Masterclass. Her får du direkte adgang til eksperterne, faglig sparring med ligesindede og meget mere dialog omkring udfordringer og løsninger.

Clever Content Conference er for dig, der gerne vil have brugbar og praktisk viden om content marketing, som ruster dig til at gå direkte hjem og producere godt og effektivt indhold.

 Læs mere om Clever Content Conference 2016 her 

Hvad er Clever Content Academy

Clever Content Academy giver dig succes med content marketing. Vi arrangerer workshops, masterclasses og konferencer med danske og udenlandske eksperter inden for content marketing.

Akademiet er sat i verden for at løfte niveauet for content marketing i Danmark og styrke dine kompetencer indenfor content marketing-strategi og eksekvering.

Clever Content er stiftet og drevet af det københavnske content marketing-bureau, Brand Movers. Brand Movers står også bag Nordeuropas største publikation om content marketing, Content Marketing Magazine.

Hvad er Clever Content Masterclass?

På Clever Content Masterclass bliver du undervist af nogle af verdens ypperste content marketingeksperter. We are talking the Gurus of Content Marketing, People!

Fælles for vores masterclasses er, at disciplinen altid er content marketing. Dog vil emner, indhold og fokus skifte fra gang til gang.

I tæt samarbejde med vores undervisere skræddersyr vi vores masterclasses, så vi sikrer, at de er så relevante og engagerende som overhovedet muligt. Du vil blive udsat for både teori og praksis, keynotes, rundbordsdiskussioner og networking. Og så vil der altid være workshopelementer, så du selv får lov til at afprøve den viden, du får på dagen.

Vi vil nemlig gerne sikre, at du kan alt det, du lærer på dagen, til fingerspidserne og dermed lettere kan omsætte din viden til praksis, når du kommer tilbage på kontoret.

De har tidligere undervist på Clever Content Masterclass

cc_masterclass_logo